skip to Main Content

MAVERUS is een begrip in de Meubelwereld, en ontstaan als een familiebedrijf 40 jaar geleden. Veel nationale en internationale MEUBELBEURZEN werden er in die jaren bezocht.

En zo betrok MAVERUS, eind 1998 , het indrukwekkende MEUBELPAND in GIESSEN ( Noord Brabant ), dat speciaal voor de zeer uitgebreide collecties gebouwd werd. ANNO NU biedt MAVERUS een zeer uitgebreide collectie van Meubelen aan.

Vele MEUBELEN en complete meubellijnen zijn per direkt af te halen , zonder levertijd, of kunnen de volgende dag al bezorgd worden door heel Nederland en Belgie . (Kijk bijvoorbeeld in de catalogus onder de aanbiedingen). De Collectie omvat alle stijlen van de Wereld in alle prijsklassen zoals: Trendy en teakhouten meubelen ,klassiek en moderne Meubelen, designmeubelen en Antieke Meubelen en een groot assortiment Witte Buffetkasten, TVdressoirs in allerlei kleuren en maten.

Ook wordt maatwerk geleverd in allerlei houtsoorten (vooraf prijsopgave). Speciale wensen zoals het maken van bijzondere kasten of banken is ook mogelijk in onze meubelmakerij ,spuiterij en stoffeerderij. U bent van harte welkom in onze mooie Meubelwinkel in Giessen ( Noord Brabant ).

Close search

Winkelmand

Back To Top