Urbansofa

URBAN SOFA EXPERIENCE Center
2000 m2 Showroom
Landelijk chique
Landelijk woonwinkel
Europese kwaliteit
Duurzame productie

TOPKWALITEIT

speciaal gemaakt voor U.

De mooiste en grootste Landelijke Woonwinkel van Nederland met het merk URBAN SOFA, Vindt U in het gezellige Brabant. Vind bij ons Uw perfecte Bank, Hoekbank , Loungebank, Fauteuil, Stoelen en Tafels, In de stijlen Landelijk chique, Hotel chique, industrieel.

URBAN SOFA

maakt Uw Droom Woonwensen waar.

Rechtstreeks van de fabriek geleverd aan U als consument, zonder tussenhandel, topkwaliteit Voor een scherpe prijs. Geproduceerd binnen Europa, met aandacht voor Mens en Milieu.

Bent U op zoek naar een topkwaliteit Bank, Hoekbank, Loungebank, Fauteuil, Stoelen en tafels voor een scherpe prijs ?
Breng dan een bezoek aan onze Landelijke URBAN SOFA EXPERIENCE CENTER, in het Noord Brabantse Dorp “GIESSEN”.

Wat is de kwaliteit?

van URBAN SOFA zitmeubels ?

URBAN SOFA staat voor kwaliteit, de zitmeubelen van URBAN SOFA worden uitsluitend Geproduceerd met de beste materialen. Het frame bijvoorbeeld van de banken is van massief beukenhout. De Nosag binnen veringen zijn van staal, De zittingen worden gevuld met het beste HR Koudschuim. Dit alles garandeert jarenlang woon en zitgenot. U geniet standaard van 3 jaar volledige garantie.

Alle stof en leder bekledingen zijn uitgebreid getest voor intensief woongebruik. Kom gezellig naar Brabant, de Koffie staat voor U klaar, en ga proefzitten en ervaar De wereld van URBAN SOFA.

    Winkelwagen